Young Professionals

Ben jij enthousiast, leergierig en initiatiefrijk en spreekt het jou aan om te ervaren wat het is om onderdeel te zijn van een vooruitstrevend onderzoeksinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur? Heb jij daarnaast de ambitie om bij te dragen aan het ontwikkelen van slimme oplossingen, innovaties en applicaties voor mensen, milieu en maatschappij? Dan biedt Deltares de uitdagende leeromgeving en het carrière pad waar jij naar op zoek bent! Als young professional bij Deltares kun je je aansluiten bij Jong Deltares. Dit is een netwerk bij Deltares waar iedereen die zich jong en dynamisch voelt deel van kan uitmaken. Het netwerk van Jong Deltares bevordert integratie tussen verschillende afdelingen binnen de organisatie, er worden nieuwe ideeën ontplooid en er worden regelmatig sociale activiteiten georganiseerd.

Young Professional Program

Deltares biedt alle pas afgestudeerden een 2-jarige Young Professional Program aan zodra zij zijn gestart bij Deltares als junior. De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om je persoonlijke en professionele ontwikkeling te versnellen
  • Om kennis te maken met de Deltares-organisatie
  • Om een leergemeenschap te creëren.

Je volgt dit programma samen met je collega's van wie je kunt leren en die van jou kunnen leren. Intervisie met deze groep is een vast onderdeel om gezamenlijk actuele vragen te verkennen.
Het Young Professional Program richt zich op een selectie van zeer belangrijke vaardigheden die jou helpen in je carrière bij Deltares.

Het programma bestaat uit 8 modules:

1
Ownership
2
Working in projects @ Deltares
3
Communication styles
4
Becoming a global professional
5
Smart work & time management
6
Orientation & knowledge entrepreneurship
7
Writing advice and research reports
8
Network and impact

Wat vinden onze medewerkers?

Deltares daagt medewerkers uit om zich snel aan te passen, snel te leren en continu te verbeteren! Voor mij is het van belang dat duurzaamheid het basis principe van Deltares is in haar onderzoek en advies activiteiten. Deltares zorgt ervoor dat activiteiten bijdragen aan wereldwijde agenda's, zoals sustainable development goals. Daarnaast past Deltares als kennisinstituut state-of-the-art benaderingen en innovatieve ideeën toe in haar onderzoek en advies. Dit daagt de medewerkers uit om zich snel aan te kunnen passen, snel te leren en continu te verbeteren. Ik vind dit een inspirerende uitdaging. Collega's met uiteenlopende expertise zijn bereid om elkaar te helpen en onze internationale werkomgeving ondersteunt ons om ideeën uit te wisselen.
Tiaravanni Hermawan
Young Professional
Voor mij betekent werken bij Deltares bijdragen aan innovatieve oplossingen om dijken beter te ontwerpen en te beoordelen. Ik heb mijn kennis binnen en buiten mijn vakgebied in een korte tijd aanzienlijk vergroot, dankzij mijn collega’s die altijd bereid zijn om hun kennis over te dragen. Bij Deltares wordt zelfontwikkeling aangemoedigd en je bent vrij om een persoonlijke touch te geven aan projecten.
Ligaya Wopereis
Junior adviseur onderzoeker