Studenten en Young Professionals

Ben jij enthousiast, leergierig en initiatiefrijk en spreekt het jou aan om te ervaren wat het is om onderdeel te zijn van een vooruitstrevend onderzoeksinstituut op het gebied van water en ondergrond? Heb jij daarnaast de passie om bij te dragen aan het ontwikkelen van slimme oplossingen, innovaties en applicaties voor mensen, milieu en maatschappij? Dan biedt Deltares de leeromgeving en het carrière pad waar jij naar op zoek bent! 

Attentie MSc studenten

MSc programma
MSc-studenten opgelet! Heb jij een passie voor het aanpakken van water- en milieuproblemen met behulp van nieuwe technologieën? Meld je dan aan voor ons MSc-studentenprogramma!

Voorwaarden:

Je bent ingeschreven in een relevante MSc-opleiding: Software ontwikkeling, data wetenschap, aardobservatie, of innovatieve technologieën voor modellering of monitoring.  

Het programma duurt 6 - 9 maanden en begint in september 2024.

Stage lopen bij Deltares betekent een maandelijkse studentenvergoeding van €550 en reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en de kans om samen te werken met toponderzoekers van een Triple A-instituut.  

Mis deze unieke kans om een verschil te maken niet!

Procedure
1. Bekijk het  MSc thesis aanbod. Te vinden via onderstaande knop: bekijk hier het aanbod
2. Solliciteer via de solliciteer hier knop en geef aan welke abstract je interessant vindt
3. Na de deadline ontvang je van ons een terugkoppeling. Is er een match, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. 

Heb je vragen? Mail sollicitatie@deltares.nl
Let op: niet alle abstracts zijn nog beschikbaar

Bekijk hier het aanbod

Young Deltares

Als young professional bij Deltares kun je je aansluiten bij Young Deltares. Young Deltares bevordert integratie tussen verschillende afdelingen binnen de organisatie, er worden nieuwe ideeën ontplooid en er worden regelmatig sociale activiteiten georganiseerd zoals uitjes, pubquizen en barbeques. Eens per jaar wordt er een weekendje weg georganiseerd vol interessante en leuke activiteiten.

Young Professional Program

Deltares biedt alle pas afgestudeerden een 2-jarige Young Professional Program aan zodra zij zijn gestart bij Deltares als junior. De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om je persoonlijke en professionele ontwikkeling te versnellen
  • Om kennis te maken met de Deltares-organisatie
  • Om een leergemeenschap te creëren.

Het programma bestaat uit 8 modules namelijk: ownerships, working in projects, communication styles, becoming a global professional, smart work & time management, Orientation & knowledge entrepreneurship, writing advice and research reports en network and impact.

Je volgt dit programma samen met je collega's van wie je kunt leren en die van jou kunnen leren. Intervisie met deze groep is een vast onderdeel om gezamenlijk actuele vragen te verkennen.
Het Young Professional Program richt zich op een selectie van zeer belangrijke vaardigheden die jou helpen in je carrière bij Deltares. 

Wat vinden onze medewerkers?

Binnen de dynamische werkomgeving van Deltares krijg ik de ruimte om mijn eigen groeipad te bepalen. In combinatie met de samenwerking met inspirerende collega’s creëert dit een unieke werkomgeving waarin ik niet alleen de kans krijg om mijn eigen ambities na te streven maar ook een waardevolle bijdrage kan leveren aan onderzoek naar en oplossingen voor de problemen van het heden en de toekomst.
Lieke Meijer
Junior Researcher / Advisor Climate Resilience & Social Vulnerability
Voor mij betekent werken bij Deltares bijdragen aan innovatieve oplossingen om dijken beter te ontwerpen en te beoordelen. Ik heb mijn kennis binnen en buiten mijn vakgebied in een korte tijd aanzienlijk vergroot, dankzij mijn collega’s die altijd bereid zijn om hun kennis over te dragen. Bij Deltares wordt zelfontwikkeling aangemoedigd en je bent vrij om een persoonlijke touch te geven aan projecten.
Ligaya Wopereis
Junior adviseur onderzoeker
Deltares daagt medewerkers uit om zich snel aan te passen, snel te leren en continu te verbeteren! Voor mij is het van belang dat duurzaamheid het basis principe van Deltares is in haar onderzoek en advies activiteiten. Deltares zorgt ervoor dat activiteiten bijdragen aan wereldwijde agenda's, zoals sustainable development goals. Daarnaast past Deltares als kennisinstituut state-of-the-art benaderingen en innovatieve ideeën toe in haar onderzoek en advies. Dit daagt de medewerkers uit om zich snel aan te kunnen passen, snel te leren en continu te verbeteren. Ik vind dit een inspirerende uitdaging. Collega's met uiteenlopende expertise zijn bereid om elkaar te helpen en onze internationale werkomgeving ondersteunt ons om ideeën uit te wisselen.
Tiaravanni Hermawan
Young Professional

Studenten

Ben jij een student en op zoek naar een stage of een afstudeeropdracht die jou de mogelijkheid biedt om te ervaren wat het is om onderdeel te zijn van een vooruitstrevend onderzoeksinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur? Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het ontwikkelen van slimme oplossingen, innovaties en applicaties voor mensen, milieu en maatschappij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij Deltares, adviseren we je om contact te zoeken met jouw universiteit (stagebureau/stagecoördinator/stagebank/career centre) om te kijken naar mogelijkheden voor een stage of een afstudeeropdracht bij Deltares. Mocht je al iemand kennen bij Deltares (zoals een professor), maak dan gebruik van dit netwerk en vraag naar mogelijkheden!