Werken bij Deltares

Bekijk onze vacatures

Onze missie “Enabling Delta Life” is urgenter dan ooit door ingrijpende ontwikkelingen zoals klimaatverandering, extreme weersveranderingen en bevolkingsgroei. Dit vraagt om robuuste kennis over water en ondergrond, vanuit een integrale aanpak. Alleen met de beste mensen kunnen we deze uitdagingen aan. Werken bij Deltares betekent bijdragen aan ons motto ‘Enabling Delta Life’, aan veilig en duurzaam leven in delta’s waar ook ter wereld.

Uitgelichte vacatures

Enabling Delta Life
Kennis is de kern
877
Medewerkers
39
Nationaliteiten

Promovendi

Voor Deltares is het van strategisch belang om samen met universiteiten kennis te ontwikkelen en om toegang te hebben tot kennis die op universiteiten aanwezig is. Heb je hier interesse in of ideeën over, kijk dan of jouw universiteit al samenwerkt met Deltares.

De sollicitatieprocedure voor afstudeerplekken verloopt via de betreffende universiteit.

Studenten

Ben jij een student en op zoek naar een stage of een afstudeeropdracht die jou de mogelijkheid biedt om te ervaren wat het is om onderdeel te zijn van een vooruitstrevend onderzoeksinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur? Heb jij de ambitie om bij te dragen aan het ontwikkelen van slimme oplossingen, innovaties en applicaties voor mensen, milieu en maatschappij? Wanneer je geïnteresseerd bent in een stage of afstudeeropdracht bij Deltares, adviseren we je om contact te zoeken met jouw universiteit (stagebureau/stagecoördinator/stagebank/career centre) om te kijken naar mogelijkheden voor een stage of een afstudeeropdracht bij Deltares. Mocht je al iemand kennen bij Deltares, maak dan gebruik van dit netwerk en vraag naar mogelijkheden!

Job Alert

Geen passende vacature gevonden? Meld je hieronder aan voor onze Job Alert!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert